Първоначално публикувано от proper
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нов живот на автоматичната антена при GTV
Collapse
X
-
http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...340#post468340
Супер, Евала, Браво!!! Поздравления !!!
Сега ще е полезно на много хора и ще се ползва и предава по-лесно.Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Проблемче и при мен. Преди време си я ремонтирах. Служеше ми вярно 3г. но от една седмица издаваше някакви странни звуци и не се прибираше и разпъваше изцяло, затова и помагах на ръка докато изклуча плеъра скачам навън и помагам с 1 пръст да се прибере с моторчето. Днес реших да я сваля и какво да видя. Попринцип всичко си работи, но като отворих вътре ужас и мизерии. Махнах черното колелце и какво да видя отвътре където се навива, червяка(жилото) едно солидно парче счупено и си стои навито, а останалата част продължава да си служи вярно. Нова ли да купувам (видях,че в Бриколаж има) или от друго ГТВ да купя и да си направя от две - една. ?!!??ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT
Comment
-
Първоначално публикувано от Jorkkoo Покажи съобщениеПроблемче и при мен. Преди време си я ремонтирах. Служеше ми вярно 3г. но от една седмица издаваше някакви странни звуци и не се прибираше и разпъваше изцяло, затова и помагах на ръка докато изклуча плеъра скачам навън и помагам с 1 пръст да се прибере с моторчето. Днес реших да я сваля и какво да видя. Попринцип всичко си работи, но като отворих вътре ужас и мизерии. Махнах черното колелце и какво да видя отвътре където се навива, червяка(жилото) едно солидно парче счупено и си стои навито, а останалата част продължава да си служи вярно. Нова ли да купувам (видях,че в Бриколаж има) или от друго ГТВ да купя и да си направя от две - една. ?!!??
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеВзимай нова! цените варират много, но реална цена е около 28лв
Върнах я. В магазина ми мъмриха как така се е счупила? Това бил първия такъв случай, нямало да ми върнат парите... накрая ми дадоха нова, но им казах да я тестват с един акумулатор пред мен. Разпъна се веднъж и ядосано продавача ми натяква колко били хубави и как стабилно работили, докато не се прецака и втората антена в ръцете му, докато я прибираше.
Е, върна ми парите.
Хубавите автоматични антени на Бош ги има в Технополис и струват над 100 лв.
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеТакива от 28 лв. не си купувай! На времето взех една и я монтирах. На третото сгъване/разгъване се скъса жилото (водача) на антената.
Върнах я. В магазина ми мъмриха как така се е счупила? Това бил първия такъв случай, нямало да ми върнат парите... накрая ми дадоха нова, но им казах да я тестват с един акумулатор пред мен. Разпъна се веднъж и ядосано продавача ми натяква колко били хубави и как стабилно работили, докато не се прецака и втората антена в ръцете му, докато я прибираше.
Е, върна ми парите.
Хубавите автоматични антени на Бош ги има в Технополис и струват над 100 лв.
За мен алтернативата проработи.
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеАбе...да ти кажа не си прав..имам и примери...
За мен алтернативата проработи.Възможно е просто да съм попаднал на магазин с ментета. Колегата обаче не е застрахован, че няма да попадне и той на същите боклуци.
Comment
-
Всъщност антената работи. Просто ми трябва телескопа със назъбеното жило и си я сглобявам. Ако някой има същата непотребна и е здрав телескопа със жилото може да се договорим.Мисля,че по добрия вариант ще е да си намеря от ГТВ антена и да си я реставрирам, да не рискувам с тея от 28-30лв.,че като се счупи пак да се чудя кво да правя.
ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT
Comment
Comment